Info-Hotline
014 716697

Oplossingen voor hogere en grotere voertuigen:
Ook voor uw caravan, camper, bedrijfsvoertuigen en landbouwvoertuigen hebben we een uitstekende oplossing tegen een zeer aannemelijke prijs. Meer...

De mogelijkheden

Van het leveren van prefab modules tot een complete installatie, bij D-Lux Systemen kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. ZELFBOUW - D-Lux Systemen levert het bouwsysteem in modules bij u af. U bent zelf verantwoordelijk voor de bouwaanvraag, installatie en fundering. Let op: garages die niet door D-Lux Systemen of erkende partners zijn geïnstalleerd, vallen deels buiten de garantievoorwaarden.
  2. STANDAARD - D-Lux Systemen zorgt voor de aflevering en installatie van uw bouwsysteem. U blijft zelf verantwoordelijk voor de bouwaanvraag en de fundering. Graag begeleiden wij u hier mee.

SYSTEMEN: D-Lux systemen bied u keuzen uit 4 mogelijkheden.

1. Standaard koud systeem. De constructie is standaard voorzien van een anti condens behandeling. De systemen worden altijd compleet geleverd, inclusief dakkroonlijst en regengoot met afwateringspijp. De buitenwanden zijn vervaardigt uit een gesloten stalen profiel dubbel verzinkt en afgewerkt met een onderhoudsarm sierpleister, de stalen wanden zijn 30mm dik en zijn aan de buitenzijde vlak afgewerkt, met een keuze uit diverse kleuren. De daken zijn van 2mm trapeziumplaat en berekend op een minimale statische dakbelasting van 125kg/m. De berekend dynamische belasting is conform windzone 1. Beschikbare maten zijn van 2m to 8m breed, 3 tot 18m lang, 2.2m tot 3.5m hoog. Met gevel of plat dak.

2. Standaard met ISO dak. Als optie is het mogelijk om een geïsoleerd dak op de constructie te plaatsen. Deze bestaat uit 40/60mm THERMO-SANDWICH® panelen. Het voordeel is dat de binnen ruimte volledig condens vrij is en geschikt is voor stokkagen van temperatuursgevoelig apparaten en goederen. Beschikbare maten zijn van 2m to 8m breed, 3 tot 18m lang, 2.2m tot 3.5m hoog. Met gevel of plat dak.

3. ISO Systeem: De wand en dak constructie bestaat uit een opmaat gefabriceerd framewerk bekleed met 40 tot 100mm Thermo-Sandwich® panelen. Een interne framewerk van verzinkt staal zorgt dat het bouwsysteem voldoet aan alle statische en dynamisch bouwvoorschriften. De ruimte is vocht en condensvrij en heeft een minimale warmte coëfficiënt (U waarde) van 0.50 W(m²K). De constructie voldoet aan een brandveiligheids classificering B1. Standaard verkrijgbaar in RAL kleuren 9002 of 9006, andere RAL kleuren en motieven(hout, steen, en metsel look) zijn verkrijgbaar tegen meerprijs. Beschikbare maten zijn van 2m to 8m breed, 3 tot 50+m lang, 2.2m tot 5.5 hoog. Enkel met plat dak.

4. FRA Systeem: Is een industriële bouwsysteem die word uitgevoerd door ons zuster bedrijf, ideaal geschikt voor ruimtes groter dan 400m² Voor meer informatie hier over kunt u ons altijd vrijblijvend contacteren.

De D-Lux bouwsystemen voldoen aan alle heersend EU en Belgische bouwvoorschriften, bij plaatsing wordt de klant geacht in bezit te zijn van een geldig bouwvergunning.

Alle systemen zijn geheel op wens en maat te fabriceren.